Domov
ISIO
/ACS
Svetovalno
središče
Mreža
svetovalnih središč
Dokumenti
in gradiva
Slovar
pojmov
Knjižna
polica
 
   
     
 IZBOR VSEBIN

Kdo smo?

Kje smo?

Razvojno delo na
področju svetovalne
dejavnosti ACS

Mednarodno
sodelovanje

Kakovost v svetovalnih
središčih


Svetovanje zaposlenim
 RAZPRAVLJALNICA

Razpravljalnica za svetovalce
svetovalnih središč
  

 

22. - 24. september 2010 - Dnevi slovenskih svetovalnih središč

Svetovalna središča za izobraževanje odraslih in Andragoški center Slovenije letos že šesto leto zapored organiziramo Dneve slovenskih svetovalnih središč. Letos bodo potekala v četrtem tednu v septembru, med 22. in 24. septembrom.

V tem času bo vseh štirinajstih svetovalnih središč (http://isio.acs.si/sredisca/) skupaj s partnerskimi organizacijami pripravilo več medijsko odmevnih dogodkov o možnostih formalnega in neformalnega izobraževanja in učenja v novem šolskem letu. Svojo dejavnost bodo predstavljala na različnih javnih mestih, kjer bodo informacije dosegle čim več odraslih. Z dogodki v teh treh dneh želimo promovirati učenje in izobraževanje ter motivirati odrasle za vključevanje tako v formalne kot v neformalne izobraževalne programe. Hkrati želimo povečati prepoznavnost svetovalnih središč v lokalnem okolju in ljudem predstaviti, kakšne možnosti svetovanja in podpore središča nudijo.

Ob tej priložnosti je izšla druga številka skupnega časopisa vseh svetovalnih središč za izobraževanje odraslih – INFO ISIO 2010. Z njim želimo spodbuditi odrasle za vključitev v izobraževanje odraslih v novem izobraževalnem obdobju 2010/2011 in jih seznaniti z različnimi možnostmi izobraževanja in učenja. Časopis bo brezplačno na voljo v vseh svetovalnih središčih za izobraževanje odraslih.

 << Nazaj
 
Natisni | Pravno obvestilo | Piškotki | Datum: 12.12.2017
 
DOGODKI
Zaključna konferenca projekta GOAL

Usposabljanje za svetovalce na področju medkulturnih kompetenc

Dogodki ob Dnevih svetovalnih središč

Arhiv dogodkov
UPORABNE POVEZAVE

Zakonodaja s področja vzgoje in izobraževanja
Izobraževalni programi
Izvajalci izobraževanja odraslih
Domači razpisi v izobraževanju
Financiranje izobraževanja odraslih
Druge domače povezave
Tujina - povezave

 
SVETOVALNI KOTIČEK

Če potrebujete informacijo ali nasvet, povezan z izobraževanjem odraslih, nam vprašanje lahko zastavite v Svetovalnem kotičku.

 


rank tracker