Domov
ISIO
/ACS
Svetovalno
središče
Mreža
svetovalnih središč
Dokumenti
in gradiva
Slovar
pojmov
Knjižna
polica
 
   
     
 IZBOR VSEBIN

Kdo smo?

Kje smo?

Razvojno delo na
področju svetovalne
dejavnosti ACS

Mednarodno
sodelovanje

Kakovost v svetovalnih
središčih


Svetovanje zaposlenim
 RAZPRAVLJALNICA

Razpravljalnica za svetovalce
svetovalnih središč
  

 

29.–30.9.2011 – Evropsko kolegialno presojanje v svetovanju v poklicnem izobraževanju odraslih

29. in 30. septembra 2011 je v okviru projekta Evropsko kolegialno presojanje v svetovanju v poklicnem izobraževanju odraslih (EuroPeerGuid – European Peer Review in Guidance and Counselling in Adult Vocational Education) potekalo drugo srečanje partnerjev. Gostiteljica drugega srečanja je bila organizacija CIBC Artois Ternois iz Arrasa v Franciji.

Na srečanju so sodelovali še partnerji iz Portugalske, Finske in Slovenije. Partnerji so se na srečanju seznanili z rezultati aktivnosti, katere nosilka je Slovenija in zajema razvoj inovativnih gradiv v podporo razvoju kakovosti v svetovanju v poklicnem in strokovnem izobraževanju odraslih. Od aprila do septembra je Slovenija usmerjala aktivnosti partnerjev pri pripravi evropskega priročnika za uporabo metode kolegialne presoje v svetovanju v izobraževanju odraslih. Na srečanju smo se partnerji dogovorili o potrebnih dopolnitvah in izboljšavah nastajajočega besedila priročnika. Ta bo v skladu s projektnim načrtom pripravljen do konca leta 2011. V letu 2012 pa je predvidenih 10 kolegialnih presoj, v vsaki sodelujoči državi bodo metodo kolegialne presoje preizkusila tri svetovalna središča. V Sloveniji bomo metodo preizkusili v treh svetovalnih središčih za izobraževanje odraslih ISIO. (Več o projektu EuropeerGuid: http://europeerguid.eu/)<< Nazaj
 
Natisni | Pravno obvestilo | Piškotki | Datum: 22.10.2017
 
DOGODKI
Dogodki ob Dnevih svetovalnih središč

Dnevi slovenskih svetovalnih središč 2017

Usposabljanje za uporabo spletnega orodja 1ka

Arhiv dogodkov
UPORABNE POVEZAVE

Zakonodaja s področja vzgoje in izobraževanja
Izobraževalni programi
Izvajalci izobraževanja odraslih
Domači razpisi v izobraževanju
Financiranje izobraževanja odraslih
Druge domače povezave
Tujina - povezave

 
SVETOVALNI KOTIČEK

Če potrebujete informacijo ali nasvet, povezan z izobraževanjem odraslih, nam vprašanje lahko zastavite v Svetovalnem kotičku.

 


rank tracker