Domov
ISIO
/ACS
Svetovalno
središče
Mreža
svetovalnih središč
Dokumenti
in gradiva
Slovar
pojmov
Knjižna
polica
 
   
     
 IZBOR VSEBIN

Kdo smo?

Kje smo?

Razvojno delo na
področju svetovalne
dejavnosti ACS

Mednarodno
sodelovanje

Projekt GOAL

Kakovost v svetovalnih
središčih


Svetovanje zaposlenim
 RAZPRAVLJALNICA

Razpravljalnica za svetovalce
svetovalnih središč
  

 

22. - 24. september 2010 - Dnevi slovenskih svetovalnih središč

Svetovalna središča za izobraževanje odraslih in Andragoški center Slovenije letos že šesto leto zapored organiziramo Dneve slovenskih svetovalnih središč. Letos bodo potekala v četrtem tednu v septembru, med 22. in 24. septembrom.

V tem času bo vseh štirinajstih svetovalnih središč (http://isio.acs.si/sredisca/) skupaj s partnerskimi organizacijami pripravilo več medijsko odmevnih dogodkov o možnostih formalnega in neformalnega izobraževanja in učenja v novem šolskem letu. Svojo dejavnost bodo predstavljala na različnih javnih mestih, kjer bodo informacije dosegle čim več odraslih. Z dogodki v teh treh dneh želimo promovirati učenje in izobraževanje ter motivirati odrasle za vključevanje tako v formalne kot v neformalne izobraževalne programe. Hkrati želimo povečati prepoznavnost svetovalnih središč v lokalnem okolju in ljudem predstaviti, kakšne možnosti svetovanja in podpore središča nudijo.

Ob tej priložnosti je izšla druga številka skupnega časopisa vseh svetovalnih središč za izobraževanje odraslih – INFO ISIO 2010. Z njim želimo spodbuditi odrasle za vključitev v izobraževanje odraslih v novem izobraževalnem obdobju 2010/2011 in jih seznaniti z različnimi možnostmi izobraževanja in učenja. Časopis bo brezplačno na voljo v vseh svetovalnih središčih za izobraževanje odraslih.

 << Nazaj
 
Natisni | Pravno obvestilo | Piškotki | Datum: 10.04.2020
 
DOGODKI
Usposabljanja in dogodki na področju svetovalne dejavnosti v IO v času izrednih razmer

Arhiv dogodkov
UPORABNE POVEZAVE

Zakonodaja s področja vzgoje in izobraževanja
Izobraževalni programi
Izvajalci izobraževanja odraslih
Domači razpisi v izobraževanju
Financiranje izobraževanja odraslih
Druge domače povezave
Tujina - povezave

 
SVETOVALNI KOTIČEK

Če potrebujete informacijo ali nasvet, povezan z izobraževanjem odraslih, nam vprašanje lahko zastavite v Svetovalnem kotičku.