Domov
ISIO
/ACS
Svetovalno
središče
Mreža
svetovalnih središč
Dokumenti
in gradiva
Slovar
pojmov
Knjižna
polica
 
   
     
 IZBOR VSEBIN

Kdo smo?

Kje smo?

Razvojno delo na
področju svetovalne
dejavnosti ACS

Mednarodno
sodelovanje

Projekt GOAL

Kakovost v svetovalnih
središčih


Svetovanje zaposlenim
 RAZPRAVLJALNICA

Razpravljalnica za svetovalce
svetovalnih središč
  

 

Izvedli smo 3. delavnico nadaljnjega usposabljanja

Na ACS smo 12. oktobra 2010 izvedli tretjo delavnico nadaljnjega usposabljanja delujočih svetovalcev v središčih ISIO z naslovom Timsko sodelovanje v dejavnosti svetovalnega središča za izobraževanje odraslih. Udeležilo se je je 29 svetovalcev iz svetovalnih središč za izobraževanje odraslih. Želeli smo, da svetovalci na delavnici osvežijo ali na novo pridobijo znanje o uspešnem timskem delu, ki bi ga lahko uporabili tako pri delu v timu svetovalcev v svetovalnem središču za izobraževanje odraslih kot pri delu s partnerji v svetovalnih omrežjih.

Zato smo povabili dr. Alenko Polak, strokovnjakinjo za področje razvoja timskega dela v vzgoji in izobraževanju s Pedagoške fakultete v Ljubljani, ki nam je predstavila značilnosti in cilje timskega dela, pravila in vloge v timu ter pristope učinkovitega sodelovanja v timu. Predavanje je bilo kombinirano s praktičnimi vajami, ki so omogočale refleksijo lastnega timskega sodelovanja v različnih okoljih.

Zadnji del delavnice smo namenili pregledu in pogovoru o razvojnih dejavnostih pri izpeljevanju presojanja in razvijanja kakovosti v svetovalnih središčih za izobraževanje odraslih, še posebej uresničevanju akcijskih načrtov izboljšanja kakovosti v letu 2010.<< Nazaj
 
Natisni | Pravno obvestilo | Piškotki | Datum: 10.04.2020
 
DOGODKI
Usposabljanja in dogodki na področju svetovalne dejavnosti v IO v času izrednih razmer

Arhiv dogodkov
UPORABNE POVEZAVE

Zakonodaja s področja vzgoje in izobraževanja
Izobraževalni programi
Izvajalci izobraževanja odraslih
Domači razpisi v izobraževanju
Financiranje izobraževanja odraslih
Druge domače povezave
Tujina - povezave

 
SVETOVALNI KOTIČEK

Če potrebujete informacijo ali nasvet, povezan z izobraževanjem odraslih, nam vprašanje lahko zastavite v Svetovalnem kotičku.