Domov
ISIO
/ACS
Svetovalno
središče
Mreža
svetovalnih središč
Dokumenti
in gradiva
Slovar
pojmov
Knjižna
polica
 
   
     
 IZBOR VSEBIN

Kdo smo?

Kje smo?

Razvojno delo na
področju svetovalne
dejavnosti ACS

Mednarodno
sodelovanje

Projekt GOAL

Kakovost v svetovalnih
središčih


Svetovanje zaposlenim
 RAZPRAVLJALNICA

Razpravljalnica za svetovalce
svetovalnih središč
  

 

15.–18. februar 2011 – Študijski obisk španskih strokovnjakov s področja svetovanja v izobraževanju odraslih v Sloveniji

Na študijskem obisku v Sloveniji bomo med 15. in 18. februarjem 2011 gostili pet strokovnjakov s področja svetovanja v izobraževanju odraslih iz organizacije Bizikasi (avtonomna pokrajina Baskija, Španija). Zanima jih predvsem svetovalna dejavnost v izobraževanju odraslih v Sloveniji, še posebej projekt ISIO, saj tudi sami prihajajo iz organizacije, ki za celo regijo Debagoieno zagotavlja informiranje in svetovanje v podporo izobraževanju in usposabljanju odraslih. Prav tako kot središča ISIO posvečajo posebno pozornost razvijanju različnih pristopov za povečanje dostopa do izobraževanja ranljivim skupinam odraslih in poudarjajo pomen partnerskega sodelovanja z drugimi organizacijami v regiji za zagotavljanje kakovostnega in celostnega informiranja in svetovanja.

Sodelavke ACS bomo gostom iz Španije 15. februarja podrobno predstavile strokovno delo ACS v podporo delovanju svetovalnih središč za izobraževanje odraslih v Sloveniji; 16. februarja bodo obiskali Svetovalno središče Ljubljana na CDI Univerzumu, kjer jim bodo predstavili tudi dejavnost Centra vseživljenjskega učenja LUR (Ljubljanske urbane regije), 17. februarja pa bodo spoznali še delovanje Nacionalnega CIPS-a v Ljubljani.

V sredo, 16. februarja, bodo med 14. in 16. uro na ACS predstavili svojo dejavnost. Poleg predstavitve bo čas tudi za pogovor in izmenjavo slovenskih in španskih izkušenj na področju svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslih.<< Nazaj
 
Natisni | Pravno obvestilo | Piškotki | Datum: 10.04.2020
 
DOGODKI
Usposabljanja in dogodki na področju svetovalne dejavnosti v IO v času izrednih razmer

Arhiv dogodkov
UPORABNE POVEZAVE

Zakonodaja s področja vzgoje in izobraževanja
Izobraževalni programi
Izvajalci izobraževanja odraslih
Domači razpisi v izobraževanju
Financiranje izobraževanja odraslih
Druge domače povezave
Tujina - povezave

 
SVETOVALNI KOTIČEK

Če potrebujete informacijo ali nasvet, povezan z izobraževanjem odraslih, nam vprašanje lahko zastavite v Svetovalnem kotičku.