Domov
ISIO
/ACS
Svetovalno
središče
Mreža
svetovalnih središč
Dokumenti
in gradiva
Slovar
pojmov
Knjižna
polica
 
   
     
 IZBOR VSEBIN

Kdo smo?

Kje smo?

Razvojno delo na
področju svetovalne
dejavnosti ACS

Mednarodno
sodelovanje

Projekt GOAL

Kakovost v svetovalnih
središčih


Svetovanje zaposlenim
 RAZPRAVLJALNICA

Razpravljalnica za svetovalce
svetovalnih središč
  

 

29.–30.9.2011 – Evropsko kolegialno presojanje v svetovanju v poklicnem izobraževanju odraslih

29. in 30. septembra 2011 je v okviru projekta Evropsko kolegialno presojanje v svetovanju v poklicnem izobraževanju odraslih (EuroPeerGuid – European Peer Review in Guidance and Counselling in Adult Vocational Education) potekalo drugo srečanje partnerjev. Gostiteljica drugega srečanja je bila organizacija CIBC Artois Ternois iz Arrasa v Franciji.

Na srečanju so sodelovali še partnerji iz Portugalske, Finske in Slovenije. Partnerji so se na srečanju seznanili z rezultati aktivnosti, katere nosilka je Slovenija in zajema razvoj inovativnih gradiv v podporo razvoju kakovosti v svetovanju v poklicnem in strokovnem izobraževanju odraslih. Od aprila do septembra je Slovenija usmerjala aktivnosti partnerjev pri pripravi evropskega priročnika za uporabo metode kolegialne presoje v svetovanju v izobraževanju odraslih. Na srečanju smo se partnerji dogovorili o potrebnih dopolnitvah in izboljšavah nastajajočega besedila priročnika. Ta bo v skladu s projektnim načrtom pripravljen do konca leta 2011. V letu 2012 pa je predvidenih 10 kolegialnih presoj, v vsaki sodelujoči državi bodo metodo kolegialne presoje preizkusila tri svetovalna središča. V Sloveniji bomo metodo preizkusili v treh svetovalnih središčih za izobraževanje odraslih ISIO. (Več o projektu EuropeerGuid: http://europeerguid.eu/)<< Nazaj
 
Natisni | Pravno obvestilo | Piškotki | Datum: 10.04.2020
 
DOGODKI
Usposabljanja in dogodki na področju svetovalne dejavnosti v IO v času izrednih razmer

Arhiv dogodkov
UPORABNE POVEZAVE

Zakonodaja s področja vzgoje in izobraževanja
Izobraževalni programi
Izvajalci izobraževanja odraslih
Domači razpisi v izobraževanju
Financiranje izobraževanja odraslih
Druge domače povezave
Tujina - povezave

 
SVETOVALNI KOTIČEK

Če potrebujete informacijo ali nasvet, povezan z izobraževanjem odraslih, nam vprašanje lahko zastavite v Svetovalnem kotičku.