10-letnica prvih petih svetovalnih središč za izobraževanje odraslih

Letos praznuje pet svetovalnih središč za izobraževanje odraslih 10-letnico svojega delovanja. Svetovalna središča Koper, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto in Žalec so bila prva svetovalna središča iz mreže 14-ih, ki se je postopno razvijala vse od leta 2001. Prvim petim središčem so v letih 2002/2003 sledila še štiri (Jesenice, Nova Gorica, Postojna in Zasavje), zadnjih pet (Koroška, Ljubljana, Posavje, Ptuj in Velenje) pa smo vzpostavili v letih 2004/2005.

Svetovalna središča že od samega začetka svojega delovanja nudijo odraslim brezplačno pomoč in podporo pri odločanju za izobraževanje, svojo ponudbo in možnosti izobraževanja in učenja za odrasle pa promovirajo skozi vse leto, še posebej pa septembra, ko bodo letos potekali že 7. dnevi svetovalnih središč, in sicer od 21. do 23. septembra 2011, ko boste lahko naše svetovalce srečali v vaših krajih na različnih mestih.

Seznam vseh dogodkov najdete na tej povezavi, na spletnih straneh Andragoškega centra Slovenije ali na spletnih straneh posameznega svetovalnega središča, njihove naslove najdete na http://isio.acs.si/sredisca/.

Lepo vabljeni!

Vaša svetovalna središča za izobraževanje odraslih ISIO


Informativno-svetovalna dejavnost v izobraževanju odraslih, datum izpisa: 05.03.2021, 07:47:15