Dnevi slovenskih svetovalnih središč 2017

Tudi letos bodo tradicionalno v četrtem tednu v septembru - med 27. in 29. septembrom 2017 - potekali Dnevi slovenskih svetovalnih središč. Njihov glavni namen je promocija formalnih in neformalnih izobraževalnih programov v lokalnih okoljih in predstavitev svetovalne podpore odraslim v središčih ISIO.

Za tri središča bo letos še posebej slovesno, saj obeležujejo 15-letnico svojega delovanja (središča ISIO Gorenjska, Postojna in Zasavje).

V času dnevov bodo vsa središča izpeljala različne dogodke: večina med njimi bo vsaj en dan gostovala v enem od nakupovalnih centrov, izpeljevali bodo različne brezplačne dogodke, delavnice in predavanja. Tudi letos smo pripravili skupni časopis Info ISIO 2017/2018, v katerem bodo predstavljene različne možnosti formalnega in neformalnega učenja in izobraževanja, svetovalna podpora, ki jo odrasli v središčih lahko dobijo, možnosti sofinanciranja svetovalne dejavnosti ter izobraževanja, predstavljena pa je tudi dejavnost svetovanja za zaposlene, ki jo izvajajo organizacije širom Slovenije.

 


Informativno-svetovalna dejavnost v izobraževanju odraslih, datum izpisa: 25.09.2018, 17:18:03