Informiranje in svetovanje v izobraževanju odraslih

SPOŠTOVANI OBISKOVALCI SPLETNE STRANI ISIO,

zaradi trenutne situacije sodelavci Andragoškega centra Slovenije delamo od doma. Sodelavci s področja razvoja svetovalne dejavnosti v izobraževanju odraslim smo dosegljivi po elektronskih naslovih:

mag. Tanja Vilič Klenovšek, vodja Središča za svetovanje in vrednotenje: tanja.vilic.klenovsek@acs.si

mag. Andreja Dobrovoljc: andreja.dobrovoljc@acs.si

Urška Pavlič: urska.pavlic@acs.si

Alja Gladek: alja.gladek@acs.si

Andrej Cetinski (področje IKT): andrej.cetinski@acs.si

V tem času vabljeni k prebiranju različnih strokovnih gradiv, ki jih najdete na naši spletni strani v rubriki Knjižna polica. V njej najdete različne priročnike, strokovna gradiva, pripomočke in orodja, ki smo jih na področju svetovalne dejavnosti v IO ter vrednotenja predhodno pridobljenega znanja pripravili tako sodelavci ACS kot drugi strokovnjaki s področja izobraževanja odraslih. Sodelavci jo sproti dopolnjujemo z aktualnimi gradivi.

Vabljeni k ogledu še vedno aktualnega videa Svetovanje za znanje. V njem sta predstavljeni dejavnosti informiranja in svetovanja v izobraževanju odraslih in vrednotenje in priznavanje neformalno in priložnostno pridobljenega znanja. Video je nastal v okviru projekta Uresničevanje prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih 2012-2014 v Sloveniji.

 V času različnih predvsem zaskrbljujočih novic vas vabimo,da del časa namenite prebiranju skupnega časopisa Središč ISIO in sodelavcev ACS - Info ISIO. Zadnja izdaja je na tej povezavi - Info ISIO 2019/2020, ostale številke pa najdete tu.

Sodelavci ACS pa pripravljajo različne novice, ki jih najdete na spletni strani ACS. In ne pozabite na prebiranje eNovičk , kjer najdete različne domače prispevke, tudi sodelavci središč ISIO so zelo aktivni in prispevajo k deljenju svojega strokovnega dela in aktivnosti.


Informativno-svetovalna dejavnost v izobraževanju odraslih, datum izpisa: 04.04.2020, 07:48:38